Διευκρινιστική ανακοίνωση του Αστέρα Τέμενης

0
477

Με την ευκαιρία της έναρξης του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Αχαΐας, ευχόμαστε σε όλα τα αθλητικά σωματεία της Αχαΐας, τους αθλητές, προπονητές, παράγοντες, διαιτητές, καλή και υγιή ποδοσφαιρική χρονιά!
Οσον αφορά τον αγώνα της πρώτης αγωνιστικής του Γ’ Ομίλου της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ, μεταξύ των ομάδων Αχιλλέα Καμαρών-Αστέρα Τέμενης, ευχόμαστε καλή συνέχεια στο σωματείο του Αχιλλέα.
Με την ευκαιρία οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι ο εκπρόσωπος της ομάδας μας, αφού ρώτησε το διαιτητή και τον πρώτο βοηθό, αν ισχύει μέχρι την ημέρα του αγώνα η περσινή κατάσταση υγείας, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί αθλητής μας στο συγκεκριμένο αγώνα και πήρε θετική απάντηση, έδωσε την εντολή στον προπονητή να διαχειριστεί τον αθλητή κατά το δοκούν. Ετσι, το σωματείο μας, χωρίς ίχνος δόλου ή παραβαίνοντας κανονισμούς από άγνοια, λειτούργησε υπηρετώντας τους κανόνες του αθλήματος. Τους κανόνες, που πιστεύουμε ότι υπηρετούν οι διαιτητές, οι εκπαιδευτές τους, ο σύνδεσμος διαιτητών Αχαΐας, και κατ’ επέκταση η ΕΠΣΑ!
Η ιστορία του σωματείου μας, μας επιβάλλει να τηρούμε τους κανόνες του αθλήματος με ευλάβεια, γιατί είμαστε κι εμείς από αυτούς τους «γραφικούς» παράγοντες που ονειρευόμαστε καλύτερες ημέρες για το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Και πάλι, υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους!


Ανακοίνωση Αστέρα Τέμενης