Γ’ Κατηγορία: Φλόγα Ροδιάς-Αιγείρα 1-2

0
534

——————————————————————
Ρεπορτάζ: Βασίλης Δαβαρίας
——————————————————————
Συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία η Αιγείρα πέρασε δια πυρός και σιδήρου και από την Ροδιά, κερδίζοντας την τοπική Φλόγα με σκορ 2-1 και πλέον απομακρύνθηκε 7 βαθμούς από την κυριότερη ανταγωνίστριά της στο κυνήγι της 5ης προνομιούχου θέσης.
Στο γήπεδο της Ροδιάς, σε ένα ματς πραγματικό …θρίλερ οι φιλοξενούμενοι του Παναγιώτη Καλλέλη, μεταμορφωμένοι σε έναν σύγχρονο Αρσέν Λουπέν, κατάφεραν να φθάσουν στο νικηφόρο αποτέλεσμα με δύο γκολ στο 89’ και στο 93’. «Δράστες» οι Κώστας Σερβές (3ο φετινό γκολ) και Γιάννης Σωτηρόπουλος (2ο φετινό γκολ), που έδωσαν στην κυριολεξία το τρίποντο στην ομάδα τους, την στιγμή που όλα έδειχναν τελειωμένα για αυτή.
Ομως αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου με τους γηπεδούχους του Μίλτου Καρατζά να έχουν πάρει κεφάλι στο σκορ στο 57’ με το 2ο φετινό γκολ του Παναγιώτη Λαδικού και μάλιστα κόντρα στη ροή του αγώνα, αφού η Αιγείρα μέχρι εκείνο το σημείο φαινόταν πιο ομάδα στο γήπεδο, έχοντας μάλιστα και πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες να βρει νωρίτερα τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.