Β’ Κατηγορία: Σκεπαστό-Αστέρας Τέμενης 1-2

0
448

Με ένα πολύτιμο διπλό «απέδρασε» από το δημοτικό στάδιο Καλαβρύτων ο Αστέρας Τέμενης, που κέρδισε με ανατροπή του σκορ 1-2 το Σκεπαστό. Ετσι, η ομάδα του Αντώνη Μπάλα πέτυχε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της και ισοβαθμεί στην 2η θέση της βαθμολογίας με την Ζήρια/ΤΑΔ ’93. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι του Χρήστου Μαγούλη, παρά την προσπάθειά τους, έμειναν και πάλι χωρίς θετικό αποτέλεσμα και στην …ουρά της κατάταξης.
Αγωνιστικά οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, σ’ ένα ματς κακό σε ποιότητα σε γενικές γραμμές. Στο πρώτο ημίχρονο το Σκεπαστό πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησε προϋποθέσεις και ευκαιρίες για γκολ. Σε μία από αυτές, στο 29’ ο Χρήστος Μονοκρούσος άνοιξε το σκορ (1-0), το οποίο θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερη διάσταση αν υπήρχε αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια.
Στην επανάληψη της αναμέτρησης, ο Αστέρας Τέμενης ανέβασε την απόδοσή του και εκμεταλλεύτηκε ταυτόχρονα την κούραση των γηπεδούχων. Καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του ματς έπαιξε σαφώς το γρήγορο γκολ του Νίκου Βλάχου στο 46’, που ισοφάρισε σε 1-1. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι έγινε πιο σκληρό και οι φιλοξενούμενοι έψαξαν περισσότερο ένα δεύτερο τέρμα. Τελικά το πέτυχαν στο 79’ με τον Βλάνταν Τσιομπάνου, ο οποίος είχε περάσει στο παιχνίδι σαν αλλαγή λίγο νωρίτερα και διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Σκεπαστό: Παπαδημητρόπουλος, Βασιλακόπουλος (90′ Μούσκας), Καράμπελας, Παπαβραμόπουλος, Μηλιάκης, Τζόβολος, Μονοκρούσος, Δραγούτης, Παρασκευάς, Μανίκας, Απ. Τζήκας (62′ Π. Μπάλιος).
Αστέρας Τέμενης: Μαυρούλιας, Δορλής, Κουτρόπουλος, Παπαδόπουλος, Οικονομόπουλος, Ν. Βλάχος, Καββαδάς, Τσούνης (66′ Βλάνταν), Τασσόπουλος, Μεσσήνης, Δαλιάνης (76′ Λαζάι).


Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τσερεντζούλιας