Β’ Κατηγορία: Σκεπαστό-Αιγείρα 1-3

0
452

«Μία του κλέφτη, δυό του κλέφτη, τρεις και η …καλή του μέρα» θα μπορούσε να αναφέρει μία τροποποιημένη παροιμία για λογαριασμό της Αιγείρας, καθώς μετά τις ισοπαλίες (2-2) με τον Αχιλλέα Καμαρών και την Φλόγα Ροδιάς -όπου απώλεσε από δύο βαθμούς στις καθυστερήσεις- κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας με 1-3 επί του Σκεπαστού χάρη σε δύο γκολ που σημείωσε στο τελευταίο δεκάλεπτο!
Οπως και να έχει, η Αιγείρα παρουσιάζεται σταδιακά βελτιωμένη αγωνιστικά -ειδικά απέναντι σε ομάδες με τον ίδιο στόχο- σε αντίθεση με το Σκεπαστό (σημειωτέον άλλαξε προπονητή) που δεν έχει διάρκεια στο παιχνίδι του και δείχνει ακόμα αδύναμο…
Στο ρεπορτάζ του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι ευτύχισαν να ανοίξουν το σκορ (0-1) μόλις στο 3’ με τον Αποστόλη Παπαχριστόπουλο, όμως η απάντηση από τους γηπεδούχους ήρθε σχετικά γρήγορα και στο 19’ ο Παναγιώτης Τραγότσαλος ισοφάρισε (1-1). Από εκεί και μετά και οι δύο ομάδες είχαν τις στιγμές τους να φθάσουν στην επίτευξη ενός δεύτερου τέρματος, όμως όσο κυλούσε ο χρόνος και δεν ερχόταν, τόσο η ένταση και η πίεση του «πρέπει» αυξανόταν. Τελικά όλα έμελλε να κριθούν στο τελευταίο δεκάλεπτο της συνάντησης, εκεί όπου η Αιγείρα δείχνοντας χαρακτήρα πέτυχε δύο γκολ και πρόσθεσε τρεις πολύτιμους βαθμούς στη συγκομιδή της. Συγκεκριμένα, στο 81’ ο Δημήτρης Κλουκίνας έδωσε το έναυσμα των πανηγυρισμών κάνοντας το 1-2, ενώ στο 87’ το αυτογκόλ του Νίκου Παπαβραμόπουλου έγειρε οριστικά την πλάστιγγα στο μέρος των φιλοξενούμενων, με το 1-3 να είναι το τελικό σκορ.

Σκεπαστό: Παπαδημητρόπουλος, Κ. Τραγότσαλος (54’ Β. Βορύλλας), Βασιλακόπουλος, Παπαβραμόπουλος, Αντ. Τζήκας, Τζόβολος, Καράμπελας, Μονοκρούσος, Παρασκευάς (46’ Απ. Τζήκας), Μανίκας, Π. Τραγότσαλος (72’ Δραγούτης).
Αιγείρα: Βασιλακόπουλος, Αγγ. Σκάζας (68’ Ζαραδούκας), Παναγιωτόπουλος, Α. Μάρκου, Β. Σκάζας, Απ. Νακελλάρης, Παπαχριστόπουλος, Σερβές, Κλουκίνας (90’ Δημόπουλος), Β. Νακελλάρης (89’ Ρηγανάς), Κριτάκης.


Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τσερεντζούλιας