Β’ Κατηγορία: Καλάβρυτα-Δαβουρλής ’92 (pre-game)

0
608

——————————————————————
Συντάκτης: Βασίλης Δαβαρίας
——————————————————————
Θέλοντας να αξιοποιήσουν ακόνη περισσότερο τον παράγοντα έδρα τα Καλάβρυτα υποδέχονται αύριο στις 3.00 το μεσημέρι τον Κ. Δαβουρλή ‘92, για την 14η αγωνιστική για τον Β’ Ομιλο του Πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας της.
Η ομάδα του Γιώργου Αμασιάδη, που παρουσιάζεται πανίσχυρη μέσα στην καυτή έδρα της, θα επιδιώξει ένα επιπλέον τρίποντο προκειμένου να απομακρυνθεί οριστικά και αμετάκλητα από την ζώνη υψηλού κινδύνου και παράλληλα να κερδίσει θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα. Εντός έδρας έχει 4 νίκες (Α.Ε. Πάτρα 2005 6-2, Ποσειδώνας Πατρών 2-1, Αετός Πατρών 3-2, Αστέρας Τεμένης 4-0) και 1 ήττα (Αχιλλέας Καμαρών 2-3).
Οσον αφορά τώρα την ομάδα του Δημήτρη Ράπτη αυτή βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας στο -5 από την προνομιούχο δυάδα και φυσικά χρειάζεται τη νίκη για να μην απομακρυνθεί ακόμη πιο πολύ. Εκτός έδρας έχει 2 νίκες (Αχαιός 1-0, Δόξα Ελαιώνα 5-1) και 3 ήττες (Αχιλλέας Καμαρών 0-1, Πανιώνιος/Αχιλλέας 0-2, Νίκη 1-2).
Προϊστορία δεν υπάρχει ανάμεσα στις δύο αυτές ομάδες την τελευταία 15ετία, αφού συναντούνται για πρώτη φορά σε αγώνες Πρωταθλήματος.