Σ’ ένα ματς όπου η νίκη αποτελούσε μονόδρομο για την ομάδα του Ερινεού, ο Αχιλλέας Καμαρών κατάφερε με το ισχνό μεν αλλά πανάκριβο δε 1-0, να κάμψει την σθεναρή αντίσταση της Α.Ε. Δρεπάνου και να βρεθεί στο +5 από την ζώνη των πλέι-άουτ.
Οι γηπεδούχοι του Γιώργου Αμασιάδη ξέροντας εκ των προτέρων ότι τα βαθμολογικά περιθώρια σε περίπτωση άτυχου αποτελέσματος θα στένευαν επικίνδυνα, μπήκαν πολύ δυνατά από το ξεκίνημα του παιχνιδιού, θέλοντας να δώσουν το στίγμα στους αντιπάλους τους, ότι η νίκη είναι αυτοσκοπός. Έτσι πήραν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα περιορίζοντας τους φιλοξενούμενους του Χρήστου Λάιου σε παθητικό ρόλο, αλλά παρά τις ευκαιρίες τις οποίες δημιούργησαν, με πιο ξεκάθαρη αυτή με την κεφαλιά του Άγγελου Μπαμπίλη, δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν καμία και μοιραία οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με μηδέν στο ενεργητικό τους.
Στην επανάληψη ανέβασαν μία ακόμη ταχύτητα στην απόδοσή τους, προσπάθησαν να φθάσουν με ιδιαίτερες αξιώσεις στην αντίπαλη εστία, αλλά στο 57’ ο Κώστας Μακρής λειτούργησε με διπλή μάλιστα επέμβαση σαν «φύλακας – άγγελος» για να κρατήσει το μηδέν στην εστία του. Ο χρόνος κυλούσε αδυσώπητος, η κλεψύδρα είχε αρχίσει να παίρνει την αντίστροφη μέτρηση και στο 71’ ο Λάμπρος Νανάκος ανετράπη εντός περιοχής και ο Άγγελος  Μπαμπίλης που ανέλαβε την εσχάτη των ποινών δεν αστόχησε και πέτυχε αυτό το γκολ (7ο φετινό), που μπορεί να αποδειχθεί από «ατόφιο χρυσάφι» για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αχιλλέας Καμαρών: Μακρής, Νικολάου, Χριστόπουλος, Ιατρόπουλος, Μπαρμπούνης, Μπουλούμπασης, Μάνε, Αναγνωστόπουλος, Μπαζός, Μπαμπίλης (86’ Ντακούλιας), Νανάκος (89’ Κοντογιάννης).
Α.Ε. Δρεπάνου:
Κ. Καρέλας, Χρυσανθόπουλος, Καριώρης, Χάιδας, Φραντζής, Γ. Καρέλας, Χαρακίδας, Τσάκας (88’ Λάγιος), Αυγέρης, Καψάλης, Καττές (74’ Βίσας).


Ρεπορτάζ: Βασίλης Δαβαρίας