Β’ Κατηγορία: Αστέρας Τέμενης-Φοίνικας Σαλμενίκου 0-2

0
460

Επιστροφή στις νίκες έκανε ο Φοίνικας Σαλμενίκου και μάλιστα εκτός έδρας με σκορ 2-0 επί του Αστέρα Τέμενης, ισοβαθμώντας πλέον με την Ακράτα και τον Απόλλωνα Αιγίου στους 9 βαθμούς. Αντίθετα, για τον Αστέρα αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα (μετά τον Ποσειδώνα Δρεπάνου) και υποχώρησε αισθητά στην βαθμολογία.
Το πολύτιμο «τρίποντο» για την ομάδα του Φοίνικα Σαλμενίκου υπογράφτηκε με δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο και έφερε την …σφραγίδα του Γιώργου Μαρή, ο οποίος σκόραρε δις στο 17’ και στο 40’, πετυχαίνοντας τα πρώτα του τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα τη Β’ Κατηγορίας. Από την πλευρά του ο Αστέρας Τέμενης αφενός δεν μπόρεσε να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του ματς και αφετέρου δεν σκόραρε, με φυσική συνέπεια να μην πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Αστέρας Τέμενης: Μαυρούλιας, Δορλής, Καββαδάς, Μπόζης, Μεσσήνης, Αρβανίτης, Δαλιάνης (85’ Βλάνταν), Τασσόπουλος (62’ Β. Βλάχος), Τάφα, Κουτρόπουλος (76’ Παπαδόπουλος), Ν. Βλάχος.
Φοίνικας Σαλμενίκου: Mπούνιας, Χριστόπουλος, Αλεξόπουλος, Μάνε, Καυγάς, Βλάχος, Ντολάνι, Μπουλούμπασης, Χ. Μαρής, Γ. Μαρής, Χ. Ραμπαβίλας.


Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τσερεντζούλιας