Β’ Κατηγορία: Αστέρας Τέμενης-Ολυμπιακός Πατρών 6-1

0
265

Στην πιο παραγωγική του φετινή εμφάνιση ο Αστέρας Τέμενης συνέτριψε με σκορ 6-1, στο γήπεδο «Δημήτρης Βαζούκης», τον ουραγό Ολυμπιακό Πατρών και πλέον βρίσκεται στο -2 από την απευθείας παραμονή του.
Σ’ ένα ματς όπου η νίκη αποτελούσε μονόδρομο για τους γηπεδούχους του Αντώνη Μπάλα, οι τελευταίοι αρκετά συνειδητοποιημένοι μπήκαν εξ’ αρχής στο …πετσί του αγώνα και στα πρώτα δεκαεπτά λεπτά είχαν βάλει τις στέρεες βάσεις για να φθάσουν σ’ αυτήν, χάρη στα τέρματα του 44χρονου Βασίλη Βλάχου (2ο φετινό) στο 2’ και του Κώστα Δαλιάνη στο 17’. Και η συνέχεια ήταν ακόμη καλύτερη, αφού στο 35’ ήταν η σειρά του Καλογιάν Ιβάνοφ να περάσει το όνομά του στην λίστα των σκόρερ και στο 39’ ο Κώστας Δαλιάνης με εύστοχο πέναλτι διπλασίασε τα γκολ τα δικά του και «έγραψε» το 4-0.
Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 51’ ο Κώστας Δαλιάνης έκανε χατ-τρικ και έφθασε συνολικά τα 5 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα και στο 65’ ο Καλογιάν Ιβάνοφ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, πετυχαίνοντας μάλιστα τα πρώτα του φετινά τέρματα.
Από την πλευρά των φιλοξενούμενων του Κώστα Καλπουζάνη, που διάγουν πολύ άσχημο ποδοσφαιρικό …φεγγάρι με 9 συνεχόμενες ήττες, απλά είχαν μειώσει προσωρινά το σκορ σε 3-1 με τον Δημήτρη Ξενάκη (2ο φετινό) στο 33’.

Αστέρας Τέμενης: Σταμόπουλος, Ρότσκας, Χριστοδουλόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Οικονομόπουλος, Αν. Αγγελόπουλος, Παπαδιονυσίου, Δαλιάνης (58’ Μητρόπουλος), Μιχαλόπουλος, Ιβάνοφ (67’ Πολίτης), Βλάχος (74’ Καβαδάς).
Ολυμπιακός Πατρών: Φίλιππας, Παναγόπουλος, Βγενόπουλος (23’ λ.τ. Διονυσόπουλος), Νταφογιάννης, Π. Δημόπουλος, Σπεντζάρης, Β. Καράμπελας, Χουσάκης, Δ. Καράμπελας, Αποστολόπουλος, Ξενάκης.


Ρεπορτάζ: Βασίλης Δαβαρίας