Β’ Κατηγορία: Αιγείρα-Ποσειδών Δρεπάνου 0-4

0
331

Για ένα ημίχρονο άντεξε ομάδα της Αιγείρας, κρατώντας το μηδέν απέναντι στον δυνατό Ποσειδώνα Δρεπάνου, όμως στην επανάληψη δέχθηκε τέσσερα τέρματα και μοιραία ηττήθηκε με σκορ 0-4. Ετσι η ομάδα του Παναγιώτη Καλλέλη γνώρισε την 3η φετινή της ήττα και 2η εντός έδρας ισοβαθμώντας με τον Αχιλλέα Καμαρών στην 12η θέση, σε αντίθεση με τους Πατρινούς που πέτυχαν την 5η νίκη τους και βρίσκονται στην 2η θέση παρέα με το Διακοπτό.
Στο αγωνιστικό κομμάτι η Αιγείρα μετά το ισόπαλο πρώτο ημίχρονο ξεθάρρεψε επιθετικά, όμως το «πλήρωσε» δεχόμενη τέσσερα τέρματα σ’ ένα μισάωρο. «Δράστες» και μάλιστα δις για να συμβεί αυτό ήταν οι …συνήθεις ύποπτοι για τον Ποσειδώνα Δρεπάνου Νάσος Αναγνώστου (53’, 78’) και Χρήστος Παπαδιονυσίου (71’, 83’), οι οποίοι έχουν σημειώσει μαζί τα 13 από τα 18 τέρματα της ομάδας τους στη φετινό πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.

Αιγείρα: Βασιλακόπουλος, Αγγ. Σκάζας, Παναγιωτόπουλος, Α. Μάρκου, Β. Σκάζας, Απ. Νακελλάρης, Παπαχριστόπουλος, Σερβές (87′ Κριτάκης), Κλουκίνας, Β. Νακελλάρης, Ψαρράκος (62′ Ε. Μάρκου).
Ποσειδών Δρεπάνου: Β. Τσάκας, Π. Τσάκας, Νταλαμάρας, Πετρόπουλος, Τεμπονέρας, Αναγνώστου (79′ Μαραθεύτης), Χαρακίδας, Χριστόπουλος (83′ Ζαπατίνας), Σανδραβέλης (74′ Αβούρης), Παπαδιονυσίου, Καττές (67′ Ρουμελιώτης).

  • Για την 7η αγωνιστική, η Αιγείρα θα αντιμετωπίσει στις Καμάρες τον Φοίνικα Σαλμενίκου (4/11, 15.00) και ο Ποσειδώνας Δρεπάνου θα υποδεχθεί στο Προάστειο τον Α.Ο. Διακοπτού (5/11, 15.00)

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τσερεντζούλιας