Β’ Κατηγορία: Αβυθος 2017-Ποσειδών Δρεπάνου 0-4

0
453

Με το …αριστερό μπήκε στο Πρωτάθλημα του 3ου Ομίλου τη Β’ Κατηγορίας η νεοφώτιστη Αβυθος 2017, καθώς γνώρισε εντός έδρας ήττα με σκορ 4-0 από τον ισχυρό και φιλόδοξο Ποσειδώνα Δρεπάνου. Αλλωστε οι δύο ομάδες έχουν διαφορετικούς στόχους και η Πατρινή ομάδα είναι πιο έτοιμη και αγωνιστικά ανώτερη.
Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι του Λεωνίδα Κατσαρέλια άντεξαν την πίεση στο μεγαλύτερο διάστημα και παρότι φαινόταν ότι θα πήγαιναν στα αποδυτήρια με το 0-0, δύο αμυντικές αδράνειες άλλαξαν όλη την ουσία. Ετσι, ο Ποσειδώνας με γκολ των Νάσου Αναγνώστου στο 44’ και Χρήστου Παπαδιονυσίου στο 45’ «ξεκλείδωσε» την αντίπαλη εστία και «τσάκισε» την ψυχολογία των γηπεδούχων, στο κρισιμότερο ίσως χρονικά σημείο του παιχνιδιού.
Στην επανάληψη, η ομάδα του Πέτρου Χρηστίδη με την …προίκα του 0-2 είχε ευκολότερο έργο να διαχειριστεί το ματς και πόσο μάλλον από τη στιγμή που η Αβυθος έπρεπε να ρισκάρει για να επιστρέψει ξανά στην διεκδίκηση του ματς. Ετσι, στο 50’ ο Νίκος Καττές ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3, ενώ στο 77’ ο Νάσος Αναγνώστου -με το δεύτερο προσωπικό του γκολ- ολοκλήρωσε την παρθενική φετινή νίκη (0-4) του Ποσειδώνα Δρεπάνου…

Αβυθος 2017: Χατζϊάι, Ξηρουχάκης (70’ Μπέκιος), Τσάκουλης, Ντοντάι, Ζαππής, Κυριακόπουλος (75’ Χρυσανθόπουλος), Λάμμα, Γ. Σταματόπουλος, Χριστόπουλος (77’ Νικολόπουλος), Σκούτας, Αγγελάκης.
Ποσειδών Δρεπάνου: Β. Τσάκας, Νταλακούρας (77’ Π. Τσάκας), Μαραθεύτης (81’ Αβούρης), Πετρόπουλος, Τεμπονέρας, Αγγελόπουλος, Καρβούνης, Ζαπατίνας (84’ Ντούνης), Αναγνώστου, Παπαδιονυσίου, Καττές (66’ Βέλλιος).

  • Πρεμιέρα με γκολ για τον Αιγιώτη επιθετικό Χρήστο Παπαδιονυσίου (φωτό), που συνεχίζει με κεκτημένη ταχύτητα από το περσινό πρωτάθλημα…

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τσερεντζούλιας