Β’ ΕΣΚΑ-Η: Ετοιμη η προκήρυξη, μέχρι τις 24/10 οι συμμετοχές

0
527

Αναρτήθηκε από την ΕΣΚΑ-Η η ειδική προκήρυξη για το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, το οποίο και τη νέα σεζόν (2018-2019) θα διεξαχθεί με 18 ομάδες χωρισμένες σε δύο ομίλους. Στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα, η Φιλαθλητική Λέσχη Αιγίου και η Ε.Φ.Α. Αιγίου θα είναι οι δύο εκπρόσωποι της Αιγιάλειας, στοχεύοντας αμφότεροι στην άνετη παραμονή τους…
Οι 18 ομάδες που δικαιούνται συμμετοχής είναι οι εξής: Φιλαθλητική Λέσχη Αιγίου, Ε.Φ.Α. Αιγίου, Ηρακλής Πύργου, Αιγέας Γαστούνης, Ελπίδες Πάτρας, Αστέρια Αχαΐας, Τρίτωνας, Σκαγιοπούλειο, Ιωνικός Πατρών, Σείριος, Ιτιές Πάτρας, Ιφιτος Πύργου, Υπερίων Αμαλιάδας, Διαγόρας Βραχνεΐκων, Α.Ε. Αγυιάς, Πήγασος Μπεγουλακίου, Ποσειδών Παραλίας και Α.Σ. Κεφαλλονιάς.

ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 24/10 ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ
Οι δηλώσεις συμμετοχής των σωματείων πρέπει να υποβληθούν στην ΕΣΚΑ-Η το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 14.00 και να περιλαμβάνουν τα στοιχεία που προβλέπονται από τους κανονισμούς της Ε.Ο.Κ., καθώς και το παράβολο συμμετοχής που προβλέπεται. Παράλληλα, με την κατάθεση της δήλωσης συμμετοχής στο πρωτάθλημα, κάθε σωματείο υποχρεούται να προσκομίσει παραχωρητήριο χρήσης διεξαγωγής των αγώνων του Γυμναστηρίου που θα χρησιμοποιήσει ως έδρα του, καθώς και την άδεια λειτουργίας του Γυμναστηρίου που θα εκδοθεί από τα αρμόδια όργανα.


Συντάκτης: Δημήτρης Τσερεντζούλιας