Α.Ο. Διακοπτού: Με ψηλά τον …πήχη ξεκίνησε η νέα σεζόν

0
813

Με αρκετές φιλοδοξίες, υψηλούς στόχους και καλό κλίμα ξεκίνησε το απόγευμα της Κυριακής (20/8) η προετοιμασία του Α.Ο. Διακοπτού, στο δημοτικό γήπεδο της Ροδιάς. Οι «μπλε», που κράτησαν τον βασικό τους κορμό και ενισχύθηκαν στην μεταγραφική περίοδο, ετοιμάζονται για την δεύτερη συνεχόμενη παρουσία τους στο Πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, όντας πιο ώριμοι και βάζοντας ψηλότερα τον …πήχη.
Με τις οδηγίες του προπονητή Μιχάλη Τρίψα και της γυμνάστριας Αθηνάς Κωνσταντινίδου άρχισε το …τρέξιμο (με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει καθημερινές προπονήσεις), ενώ για το Σάββατο 26 Αυγούστου προγραμματίστηκε και το πρώτο φιλικό «τεστ», εκτός έδρας με τον Φοίνικα Σαλμενίκου.
Στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, όπως διακρίνονται και στην φωτογραφία του θέματος, βρέθηκαν 14 ποδοσφαιριστές (Ηλίας Τριανταφυλλόπουλος, Κώστας Θεοδωρόπουλος, Παναγιώτης Μητρόπουλος, Χρήστος Τσέντζος, Θόδωρος Ραμπαβίλας, Αντώνης Χύλα, Γιώργος Γεωργακόπουλος, Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, Κριστιάν Μεντζάι, Γιάννης Παξιμάδης, Γιώργος Μαμάκης, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, Γιώργος Γεωργίου και Αντώνης Παξιμάδης). Ενώ από την πλευρά της διοίκησης, έσωσαν το παρόν ο πρόεδρος Δημήτρης Λίβας, ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Γιαννόπουλος και ο γενικός αρχηγός Σπήλιος Γιούπης.


Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τσερεντζούλιας