Α’ Κατηγορία: Πήγασος Μπεγουλακίου-Λέων Αλισσού 1-3

0
653

Ισως τη νίκη της αγωνιστικής κατέγραψε στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας ο Λέοντας Αλισσού, που πέρασε νικηφόρα από το «Κώστας Ζάρρας» κερδίζοντας με σκορ 1-3 του Πήγασου Μπεγουλακίου.
Και επειδή «η καλή ημέρα, από το πρωί φαίνεται…» η ομάδα του Ανδρέα Πετρόπουλου φρόντισε στις αρχές των δύο ημιχρόνων να σκοράρει και να πάρει το πάνω χέρι. Συγκεκριμένα, στο 6’ ο Δρούσκας άνοιξε των λογαριασμό τερμάτων, ενώ στο 50’ ο Λάτσης και στο 63’ ο Μιχαλόπουλος «κλείδωσαν» την επικράτηση του Λέοντα. Στον αντίποδα, ο γηπεδούχος Πήγασος παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων και απλώς μείωσε σε 1-3 στο 70’ με σκόρερ τον Μπαλάση.

Πήγασος Μπεγουλακίου: Καραλής, Χριστοπουλος (57′ Αντωνίου), Κολώνης, Πυρρής, Χρονόπουλος, Νιάχος (46′ Βαγιώτης), Ντεντόπουλος (46′ Παπαδόπουλος), Γεωργόπουλος, Μπαλάσης, Ούτσικας, Κακαφώνης.
Λέων Αλισσού: Τσάκωνας, Γιαννακόπουλος (46′ Σγούρας), Λάτσης, Μεντζελόπουλος, Νικολόπουλος, Λαζανάς, Τραχάνης, Σιδέρης, Μιχαλόπουλος (81′ Σοφιανός), Ξυπολιάς, Δρούσκας (69′ Βλάχος).


Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τσερεντζούλιας