Α’ Κατηγορία: Νίκη Προαστείου-Αναγέννηση Πατρών 0-0

0
540

Στην λευκή ισοπαλία (0-0) έμειναν στο Προάστειο η τοπική Νίκη και η Αναγέννηση Πατρών, σ’ ένα καλό παιχνίδι σε γενικές γραμμές για την 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, στο οποίο και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να πάρουν το «τρίποντο» αν ήσαν πιο αποτελεσματικές στην τελική προσπάθεια.
Τόσο η Νίκη Προαστείου, όσο και η Αναγέννηση Πατρών έψαξαν περισσότερο το γκολ στο β’ ημίχρονο και πέραν των προϋποθέσεων που προσπάθησαν να δημιουργήσουν, είχαν από μία καλή ευκαιρία. Η Νίκη στο 52’ με κεφαλιά του Σαρρή που πέρασε λίγο άουτ και η Αναγέννηση στο 74’ με πλασέ του Σπανού που απόκρουσε σωτήρια ο γκολκίπερ Δημόπουλος.

Νίκη Προαστείου: Δημόπουλος, Πολύδωρος, Σμπόρας, Γ. Χαλκιόπουλος, Σαρρής, Διαμαντόπουλος (65’ Αυγέρης / 93’ λ.τ. Οικονόμου), Μουστάκας, Καϊμακάς, Καταβάτης, Βέρρας (53’ Δήμας), Χριστοδουλόπουλος (80’ Ξύδης).
Αναγέννηση Πατρών: Τζουραμάνης, Αλποχωρίτης, Καταρτζόπουλος, Ιωάννου, Καραχάλιος, Βουτσινάς, Σπανός, Τσίφας (80’ Γιάννης), Κατσαρέλιας (92’ Σταθόπουλος), Αρφαράς, Ορφανίδης.


Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τσερεντζούλιας
Φωτό: Δημήτρης Σαρρής