Α’ Κατηγορία: Λιμνοχώρι-Νίκη Προαστείου 1-0

0
543

Τηρώντας την εξαιρετική παράδοση που έχει δημιουργήσει το Λιμνοχώρι όταν υποδέχεται τη Νίκη Προαστείου, νίκησε και φέτος με το αγαπημένο του σκορ 1-0 και μπήκε με το …δεξί στο νέο Πρωτάθλημα. Μάλιστα, το μοναδικό γκολ του παιχνιδιού σημειώθηκε μόλις στο 3’ -και ήταν το γρηγορότερο στην πρεμιέρα της Α’ Κατηγορίας- από τον Παναγιώτη Κατσίνα.
Βέβαια σύμφωνα με την εικόνα της αναμέτρησης, το τελικό αποτέλεσμα αδικεί τους φιλοξενούμενους που παρότι αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο για ένα ολόκληρο ημίχρονο, ωστόσο είχαν τις ευκαιρίες να πάρουν τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας.
Σημειώνεται, ότι πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο τερματοφύλακας του Λιμνοχωρίου Δρόσος, ο οποίος πραγματοποίησε σωτήριες αποκρούσεις και συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η ομάδα του να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Λιμνοχώρι: Δρόσος, Τσαγγαράς, Παναγόπουλος, Β. Μπεκίρης, Σουβαλιώτης, Γκιώνης, Κατσίνας, Νιφόρας (82’ Μιλτ. Μπεκίρης), Μιχ. Μπεκίρης, Μπάτραλης, Λοτσάρης.
Νίκη Προαστείου: Δημόπουλος, Πολύδωρος, Σμπόρας (75’ Πατρώνης), Ξύδης, Γ. Χαλκιόπουλος, Διαμαντόπουλος (70’ Χριστοδουλόπουλος), Καϊμακάς, Παπαναγόπουλος (41’ Δήμας), Βέρρας (46’ Σαρρής), Κακαβάτης, Μουστάκας.


Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τσερεντζούλιας