Α’ Κατηγορία: Λέων Αλισσού-Δόξα Παραλίας 1-1

0
396

Τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) μοιράστηκαν στο γήπεδο του Λιμνοχωρίου ο γηπεδούχος Λέοντας Αλισσού και η φιλοξενούμενη Δόξα Παραλίας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας. Ηταν ένα αποτέλεσμα που αφήνει μεγαλύτερη πικρία στον Λέοντα, καθώς κρατούσε τη νίκη στα …ποδιά του μέχρι το 90’. Ομως, η ομάδα της Παραλίας με σκόρερ -για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι- τον Τσίτσαρη στο 91’, κατάφερε να «τσιμπήσει» το θετικό αποτέλεσμα.
Νωρίτερα και κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι έδειχναν να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκαν στο σκορ με τον Μιχαλόπουλο στο 20’, ενώ ο ίδιος παίκτης απώλεσε μεγάλη ευκαιρία στο 39’ να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.

Λέων Αλισσού: Τσάκωνας, Σγούρας, Λάτσης, Μεντζελόπουλος, Νικολόπουλος (34′ λ.τ. Ράθωσης), Λαζανάς, Τραχάνης, Σιδέρης, Μιχαλόπουλος (90′ Ραμαντάνης), Ξυπολιάς (83′ Σοφιανός), Δρούσκας (63′ Βλάχος).
Δόξα Παραλίας: Χιωτέλης, Κουτούλας (81′ Πολίτης), Καραπατάκης, Λαζανάς, Τσίτσαρης, Οικονομόπουλος, Γεωργίου (52′ Δριβήλας), Ανδρικόπουλος, Καφούσιας, Παπαδημητρίου (66′ Γιαννόπουλος), Σκιαδόπουλος (20′ λ.τ. Ντεμάι).


Ρεπορτάζ: Σωτήρης Βλάχος