Α’ Κατηγορία: Δαβουρλής ’92-Φωστήρας Οβρυάς 1-0

0
473

Η επιστροφή του Δαβουρλή ‘92 στην Α’ Κατηγορία τα Ε.Π.Σ. Αχαΐας συνδυάστηκε με τον καλύτερο τρόπο, αφού η νεανική ομάδα του Δημήτρη Κατριμπούζα κέρδισε με 1-0 τον Φωστήρα Οβρυάς, χρησιμοποιώντας ως έδρα το αναμορφωμένο γήπεδο του Αχιλλέα Αγυιάς.
Στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες ψάχνονταν περισσότερο μέσα στο γήπεδο, ενώ στην επανάληψη της αναμέτρησης ο ρυθμός ανέβηκε και οι δύο ομάδες είχαν κάποιες αξιόλογες φάσεις. Σε μία από αυτές ο Δαβουρλής ‘92 άνοιξε το σκορ με τον Σπύρο Πρέμπτο στο 75’, ενώ ο Φωστήρας είχε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει με τον Νίκο Ξυπολιά, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι…

Δαβουρλής ‘92: Κοκοτσής, Πρέμπτος, Κοτσάι, Μανούσος, Κωνσταντόπουλος (87’ Τάντουλας), Βετούλας (60’ Ντακόστας), Κούστας, Φλωρόπουλος, Ζαφειράκης, Λιμάτσι (75’ Βάρδας), Τσότρας (60’ Κουμπουρλής).
Φωστήρας Οβρυάς: Β. Αντωνόπουλος, Χαϊκάλης, Λεπενιώτης, Μέρελης (89’ Λιόγκας), Νίκας, Νταφογιάννης, Σκιαδάς (80’ Καραμπελιάς), Πανόπουλος, Γράβαλος (60’ Ξυπολιάς), Σουβαλιώτης (75’ Γελάσιος), Λαμπρόπουλος.


Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τσερεντζούλιας
Φωτό: Δημήτρης Σαρρής