Α’ Κατηγορία: Αετός Πατρών-Κεραυνός Αγ. Βασιλείου 0-0

0
506

Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) ολοκληρώθηκε το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς στην Α’ Κατηγορία, με τον Αετό Πατρών και τον Κεραυνό Αγ. Βασιλείου να μοιράζονται τις εντυπώσεις δικαιολογώντας απόλυτα τους πρωταγωνιστικούς τους στόχους. Αλλωστε και οι δύο ομάδες έχουν έμπειρους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ τους, που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.
Αγωνιστικά τόσο ο Αετός, όσο και ο Κεραυνός είχαν φάσεις για να σκοράρουν, ωστόσο οι τερματοφύλακες Γιάνναρης και Χάχαλης δεν το επέστρεψαν σε καμία περίπτωση, με σπουδαίες επεμβάσεις. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Αγ. Βασιλείου σκόραρε στο 55’ με τον Καραχάλιο, αλλά το γκολ δεν μέτρησε, καθώς ακυρώθηκε από τον βοηθό Σταυρόπουλο ως οφσάιντ.

Αετός Πατρών: Γιάνναρης, Γ. Ασκούνης (78’ Ράφτης), Ηλ. Ασκούνης, Ραμαντάνης, Τσίμπιτσης, Παρίσης, Σχοινάς, Αποσκίτης, Μαντάς (92’ Καρακάσης), Τσολακούδης, Καραχανίδης (73’ Κανελλόπουλος).
Κεραυνός Αγ. Βασιλείου: Χάχαλης, Μπίρης, Κασιώνης, Καραχάλιος, Φραγκουλάκης, Μπαμπαλιούτας, Δερβίσης (45’ Τσάτος), Παπαχριστόπουλος (89’ Κουμανιώτης), Μπερτσιάς (92’ Αντύπας), Μπουλούμπασης, Ζαφειρόπουλος.


Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τσερεντζούλιας
Φωτό: Δημήτρης Σαρρής