Α.Ε. Καλαβρύτων: “Θωράκισε” την άμυνα με τον Νίκο Ντάλλα

0
466

Ο τραυματισμός του Γιάννη Φάκου και η εκτιμώμενη απουσία του από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας για περίπου τρεις μήνες δημιούργησε κενό στην θέση του κεντρικού αμυντικού. Ωστόσο, οι διοικούντες των Καλαβρύτων κινήθηκαν συντονισμένα και κάλυψαν τη θέση με την απόκτηση του υψηλόσωμου κεντρικού αμυντικού Νίκου Ντάλλα.
Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής έχει συνεργαστεί ξανά με τον προπονητή Κωστή Βλάχο τόσο στην Θύελλα Αιγίου, όσο και στον Αρη Κουνινάς και αναμένεται να αποτελέσει τον βασικό …πυλώνα της αμυντικής διάταξης. Πάντως, σημειώνεται πως οι μεταγραφικές κινήσεις της Α.Ε. Καλαβρύτων δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα, παρότι βρισκόμαστε μία εβδομάδα πριν την έναρξη της Β’ Κατηγορίας.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΧΘΕΣ, ΡΕΠΟ ΣΗΜΕΡΑ…
Σε προπόνηση μετατράπηκε και το χθεσινό -αρχικά προγραμματισμένο- φιλικό με την Αιγείρα, καθώς ακυρώθηκε γιατί οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος. Ενώ για σήμερα Κυριακή ο Κωστής Βλάχος έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές και από αύριο οι προπονήσεις θα συνεχιστούν σε κανονικούς ρυθμούς.

  • Στην φωτό το νέο απόκτημα των Καλαβρύτων Νίκος Ντάλλας, ανάμεσα στον πρόεδρο της ομάδας Τάκη Βαρβιτσιώτη και τον σύμβουλο Κώστα Σακελλαρίου…

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τσερεντζούλιας