Α.Ε. Καλαβρύτων: Εκανε την αρχή με Αγιασμό και προπόνηση…

0
419

Με τον καθιερωμένο Αγιασμό, που τέλεσαν οι Ιερείς των Καλαβρύτων, π. Κωνσταντίνος Μητρόπουλος και π. Δημήτριος Τζελέπης ξεκίνησε χθες (20-8-17) η νέα αγωνιστική περίοδο για την ομάδα της Α.Ε. Καλαβρύτων. Παρόντες ήταν ο πρόεδρος της ομάδας Τάκης Βαρβιτσιώτης, ο Αντιπρόεδρος Νίκος Παπαδάτος, ο γενικός γραμματέας Ευθύμιος Φλογεράς, ο ταμίας Παναγιώτης Λιακόπουλος, ο έφορος Παναγιώτης Χαμακιώτης, ο γιατρός Νίκος Ραζής και φίλοι της ομάδας.
Ο κ. Βαρβιτσιώτης στην σύντομη ομιλία του τόνισε: «Ξεκινώντας τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, καλωσορίζουμε τους καινούργιους παίκτες και χαιρετίζουμε τους παλιούς στη νέα προσπάθεια που ξεκινά για την επίτευξη των στόχων που θέτει η ομάδα. Το Διοικητικό Συμβούλιο εύχεται σε όλους να πραγματοποιηθεί κάθε προσωπική και αγωνιστική φιλοδοξία και επιθυμία, τονίζοντας ότι η Διοίκηση θα είναι πάντα δίπλα για ότι χρειαστεί αυτή η προσπάθεια. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία σε όλους».
Ακολούθησε η πρώτη προπόνηση που σηματοδότησε την έναρξη της προετοιμασίας για την νέα αγωνιστική χρονιά με πολύ λίγες, δικαιολογημένες απουσίες παικτών, υπό την καθοδήγηση του νέου Προπονητή, Κώστα Βλάχου, μέσα σε εξαιρετικό κλίμα που δείχνει ότι η ομάδα από την πρώτη κι όλα μέρα αποτελεί μια δεμένη οικογένεια. Το πρόγραμμα της προετοιμασίας, περιλαμβάνει καθημερινές προπονήσεις για ένα δεκαήμερο και θα ακολουθήσουν φιλικές αναμετρήσεις ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη για την νέα αγωνιστική χρονιά.


Δελτίο Τύπου Α.Ε. Καλαβρύτων