Αχιλλέας Καμαρών: Τριπλή ενίσχυση με Γκοτσόπουλο, Λιόση και Ρουμελιώτη

0
468

Με τριπλή μεταγραφική κίνηση συνεχίζει την ενίσχυσή του ο Αχιλλέας Καμαρών, ενόψει του ερχόμενου Πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας, που ήρθε σε συμφωνία με τους Σωτήρη Γκοτσόπουλο, Θύμιο Λιόση και Ηλία Ρουμελιώτη.
Ο Γκοτσόπουλος είναι γεννημένος στις 20 Μαρτίου 1987, αγωνίζεται ως επιθετικός και την περσινή σεζόν έπαιξε το α’ εξάμηνο στον Α.Ο. Αβύθου (10 συμμετοχές και  8 γκολ) και το β’ εξάμηνο στον Φοίνικα Σαλμενίκου (20 συμμετοχές και 3 γκολ). Επίσης, σημειώνεται έχει αγωνιστεί ξανά στον Αχιλλέα Καμαρών την περίοδο 2013-2014, στην τότε Σούπερ Β’ Κατηγορία.
Ο Λιόσης είναι γεννημένος στις 15 Μαρτίου 1977 και αγωνίζεται ως αμυντικός – μέσος. Πέρυσι ξεκίνησε την σεζόν στους «πράσινους» μετρώντας 10 συμμετοχές, ενώ τον Ιανουάριο μεταγράφηκε στο Δρέπανο όπου είχε 15 συμμετοχές και 1 γκολ.
Τέλος, ο Ρουμελιώτης είναι γεννημένος στις 10 Οκτωβρίου 1998, αγωνίζεται ως αμυντικός και πέρυσι έπαιξε στο Δρέπανο, έχοντας 22 συμμετοχές και 1 τέρμα.
Σημειώνεται, πως η διοίκηση του Αχιλλέα Καμαρών έχει έρθει σε συμφωνία με δύο ακόμη ποδοσφαιριστές, ωστόσο δεν ανακοινώνονται τα ονόματά τους ώσπου να ολοκληρωθούν και τυπικά οι μεταγραφές.

Ο πρόεδρος του Αχιλλέα Καμαρών Ανδρέας Νιγιάννης με τον Σωτήρη Γκοτσόπουλο

Ο αντιπρόεδρος του Αχιλλέα Καμαρών Ακης Κοσμόπουλος με τον Θύμιο Λιόση


Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τσερεντζούλιας