Αστέρας Τέμενης: Στηρίζει Αντώνη Μπάλα και η νέα διοίκηση

0
469

Με τον Αντώνη Μπάλα (φωτό) να παραμένει για μία ακόμη χρονιά στην τεχνική ηγεσία, θα πορευτεί και τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν ο Αστέρας Τέμενης, ο οποίος ωστόσο θα εμφανιστεί ανανεωμένος ως προς το έμψυχο δυναμικό του. Επίσης, γνωστοποιήθηκε ότι γυμναστής της ομάδας θα είναι ο Δημήτρης Καραΐνδρος.
Από εκεί και πέρα, σε συνάντηση που έγινε το βράδυ της Δευτέρας στο παραλιακό κατάστημα της Τέμενης «Mezzo», ανακοινώθηκαν και τα ονόματα των προσώπων που θα αναμειχθούν διοικητικά με τον Αστέρα. Συγκεκριμένα πρόκειται για τους Μένιο Κουτρόπουλο, Χρήστο Δημητρίου, Γιώργο Παπαδογιαννόπουλο, Σπύρο Παπαδόπουλο, Γιώργο Μαστραπά, Γιώργο Χρηστίδη, Νεκτάριο Αποστολόπουλο, Ανδρέα Νικολακόπουλο, Σωτήρη Κόμη, Νίκο Κακό, Κώστα Μαραγκό και Νίκο Παπαδόπουλο.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΠΑΤΡΩΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ
Εχοντας ρίξει το μεγαλύτερο «βάρος» στην Ακαδημία και το γήπεδο 5×5 (δίπλα στο γήπεδο της Τέμενης), το νέο Δ.Σ. του Αστέρα θα συνεργαστεί με τον έμπειρο και καταξιωμένο προπονητή Θόδωρο Πατρώνη, καθώς με τον γυμναστή Αλέξη Σκαντζή. Αλλωστε σκοπός είναι η δημιουργία μίας δυνατής ομάδες νεαρών ποδοσφαιριστών που σταδιακά θα στελεχώνουν και την ανδρική ομάδα.


Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τσερεντζούλιας