Αστέρας Τέμενης: Ξεκινά η λειτουργία της ακαδημίας ποδοσφαίρου

0
1285

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη εγγραφών της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Αστέρα Τέμενης για την ποδοσφαιρική σεζόν 2017-18, από την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για εγγραφές και πληροφορίες στα γραφεία του συλλόγου στο γήπεδο της Τέμενης τις ώρες 17:00 – 19:00 καθημερινά ή στους προπονητές και τους υπεύθυνους που στελεχώνουν τα τμήματα της ακαδημίας, ή στα κινητά τους τηλέφωνα, όπως αναφέρονται πιο κάτω, τις ώρες 18:00 – 21:00.
Τα τμήματα  της ακαδημίας, στελεχώνουν οι διπλωματούχοι Προπονητές – Γυμναστές ΤΕΦΑΑ (ειδικότητα ποδόσφαιρο), κ.κ. Σκαντζής Αλέξιος (τηλ. 6946122318), Δροσόπουλος Θεόδωρος (τηλ. 6979855392), Εμμανουήλ Νίκος (τηλ. 6948166887) και Υπεύθυνος Οργανωτικού κ. Δαβαρίας Βασίλης (τηλ. 6909148574).
Θα λειτουργήσουν τμήματα για όλες τις ηλικίες από 6 έως 14 ετών, Παρέχεται η δυνατότητα σε εκατοντάδες παιδιά να μάθουν σωστά το ποδόσφαιρο, σε σύγχρονες πλέον αθλητικές εγκαταστάσεις, υπό άριστες συνθήκες μάθησης και καλλιέργειας των δεξιοτήτων τους.
Στην ακαδημία ποδοσφαίρου του Αστέρα Τέμενης και στο ΝΕΟ γήπεδο 7×7 που δημιουργήσαμε δίπλα στο υπάρχων μεγάλο γήπεδο με χόρτο στην Τέμενη, παρέχονται στα παιδιά οι σωστές βάσεις για την εκμάθηση του αθλήματος από καταρτισμένους προπονητές και καθηγητές φυσικής αγωγής, δίνοντας έτσι την ευκαιρία, σε όσα από αυτά επιθυμούν και έχουν το ταλέντο, να κυνηγήσουν το όνειρό τους.
Το εγγυάται αυτό η συνεργασία με τη μεγάλη ομάδα του Αστέρα Τέμενης, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα Β¨ Κατηγορίας Ε.Π.Σ. Αχαΐας, καθώς και η συνεργασία με το τεχνικό  επιτελείο του Παναιγιάλειου Γυμναστικού Συλλόγου, Π.Γ.Σ., υπό την επίβλεψη του οποίου θα λειτουργήσουμε. Τα παιδιά χωρίζονται σε τμήματα,σύμφωνα με την ηλικία τους και οι προπονήσεις γίνονται αναλόγως, τρεις ή τέσσερις φορές την εβδομάδα.

ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
• Ολιγομελή τμήματα.
• Προπονήσεις με σύγχρονες μεθόδους και προγράμματα.
• Πρόγραμμα αξιολόγησης αθλητών με ατομικές καρτέλες και ενημέρωση των γονέων ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
• Επιλογή και προώθηση ταλέντων στα αγωνιστικά τμήματα.
• Συμμετοχή στα επίσημα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Αχαΐας.
• Συμμετοχή σε χειμερινά και θερινά τουρνουά.


Δελτίου Τύπου Αστέρα Τέμενης