Αστέρας Τέμενης (Μπάσκετ): “Σεφτέ” μεταγραφών με Τάκη Βλάχο

0
626

Την πρώτη μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσε η ομάδα μπάσκετ του Αστέρα Τέμενης, που τη νέα περίοδο θα την βρει στην Γ2 ΕΣΚΑ-Η. Πρόκειται για τον έμπειρο γκαρντ Τάκη Βλάχο, ο οποίος τα τελευταία πέντε χρόνια αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό Αιγίου, με τον οποίο κέρδισε και την άνοδο από την Γ’ στην Β’ ΕΣΚΑ-Η ως αρχηγός της ομάδας.
Από εκεί και πέρα, ο Αστέρας έχει συμφωνήσει με τρεις ακόμα αθλητές, ωστόσο απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή τους. Πάντως, πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, η διοίκηση κάνει βήματα προόδου και οργανωτικά, με τις όποιες εξελίξεις να ανακοινώνονται προσεχώς.

ΣΤΙΣ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Η ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ
Η προγραμματισμένη για απόψε κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς που διενεργεί το τμήμα μπάσκετ του Αστέρα Τέμενης, μεταφέρεται για την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.00 στο Καφενείο Παπουτσή στην Τέμενη.
Υπενθυμίζουμε, πως η κίνηση αυτή γίνεται για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας, -ενόψει του νέου πρωταθλήματος- και η τιμή λαχνού είναι 1 ευρώ.
Για πληροφορίες και λαχνούς, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο Facebook: ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ BC.


Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τσερεντζούλιας