Ανεβάζουν ομάδα Γ’ Εθνικής στη Football League…

0
374

Από τη Γ’ Εθνική θέλει να καλύψει το κενό της 18ης ομάδας στη Football League η ΕΠΟ. Γι’ αυτόν τον λόγο η Ομοσπονδία ενημέρωσε την Τετάρτη (9/8) τις περσινές δευτεραθλήτριες της Γ’ Εθνικής, Δόξα Δράμας, Α.Ε. Καραϊσκάκης, Α.Ο. Χαλκίς και Ιωνικό μέσω των τοπικών τους Ε.Π.Σ., για το πώς μπορούν να πάρουν το εισιτήριο για τη Football League.
Συγκεκριμένα, κάλεσε τις τέσσερις ομάδες μέχρι την Τετάρτη 17 Αυγούστου να προσκομίσουν στην ΕΠΟ εγγυητική επιταγή ύψους 300.000 ευρώ, ποσό που απαιτείται για την σύσταση ΠΑΕ ώστε να μπορέσει η ομάδα να παίξει στη Football League. Επειδή μόνο ένα εισιτήριο είναι διαθέσιμο, η ΕΠΟ αναφέρει τα πιθανά σενάρια. Εάν οι τρεις ή οι τέσσερις ομάδες καταθέσουν την εγγυητική, τότε θα γίνει κλήρωση. Αν δύο ομάδες δείξουν έμπρακτα ότι θέλουν να ανέβουν στη Football League, τότε θα διεξαχθεί αγώνας μπαράζ. Τέλος, αν μόνο μια ομάδα καταθέσει την εγγυητική, τότε αυτή θα πάρει και τη θέση στο πρωτάθλημα της Football League.
Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, η Δόξα Δράμας ενδιαφέρεται θερμά για να ανέβει στη Football League, οι προθέσεις των Α.Ε. Καραϊσκάκης και Α.Ο. Χαλκίς είναι άγνωστες, ενώ στον Ιωνικό θα πρέπει να εμφανιστεί άμεσα επενδυτής για να καταφέρει να ανταπεξέλθει.


Πηγή: liganews.gr