Ανασταλτικά λάθη και Καρδίτσα απασχολούν τους «μελανόλευκους»

0
680

Μπορεί να πήρε τους τρεις βαθμούς, μπορεί να ξεκίνησε με το… δεξί τις εντός έδρας υποχρεώσεις του, όμως στον Παναιγιάλειο δεν μένουν εκεί αλλά σκέφτονται και τη συνέχεια. Και για το λόγο αυτό, εκτός από την ικανοποίηση της νίκης, υπάρχει και προβληματισμός στην τεχνική ηγεσία αναφορικά με την ανασταλτική δυσλειτουργία των ποδοσφαιριστών του. Ο Κορίνθιος τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά ότι για να υπάρχει τόσο αρνητική εικόνα, υπήρχε θέμα τόσο στην αμυντική ισορροπία όσο και στη συγκέντρωση, ενώ πάντα «παίζει» και το ενδεχόμενο κάποιος να βρεθεί σε κακή μέρα. Μάλιστα, όταν έγιναν ανεπίτρεπτα λάθη κι από τους έμπειρους, τότε εύλογα αντιλαμβάνεται κανείς ότι απαιτούνται κινήσεις με άμεσο αποτέλεσμα.
Από εκεί και πέρα, οι «μελανόλευκοι» επέστρεψαν σήμερα στο γήπεδο με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει γυμναστήριο και ασκήσεις φυσικής κατάστασης, με το απουσιολόγιο της Αιγιώτικης ομάδας να είναι… λευκό. Από αύριο, ουσιαστικά, θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την έξοδο στην Καρδίτσα, δουλεύοντας παράλληλα και πάνω στις αδυναμίες τους ώστε να παρουσιαστούν καλύτεροι κόντρα στην Αναγέννηση.

“ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ” ΣΕ ΜΑΚΗ ΖΕΝΤΕΦΗ
Η “ΠΑΕ Παναιγιάλειος” επιθυμεί να εκφράσει τις ευχαριστίες της προς τον Μάκη Ζεντέφη, ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου «Status Gym», ο οποίος διαθέτει τον χώρο του για την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών της Ομάδας Νέων (Κ19). Οποτε κι αν του έχει ζητηθεί κάτι, ο κ. Ζεντέφης προσφέρει αφιλοκερδώς τις γνώσεις αλλά και τον χώρο του, στηρίζοντας έτσι την προσπάθειά μας και αποδεικνύοντας εμπράκτως την αγάπη του στην «Μαύρη Θύελλα».


Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης