Με αισιοδοξία ξεκίνησε η προετοιμασία της Ακράτας

0
582

Στον δρόμο που ξεκίνησε να χαράζει την περσινή χρονιά, με διάθεση και αισιοδοξία, το ποδοσφαιρικό τμήμα της Ακράτας άρχισε και επίσημα την προετοιμασία του για το νέο Πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αχαΐας, έχοντας εκ νέου στην θέση του προπονητή τον Γιώργο Σπανό.
Το «συγκρότημα» της Ανατολικής Αιγιάλειας, που πέρυσι έφτασε στην …πηγή αλλά δεν μπόρεσε να πιει τελικά νερό (τερμάτισε στην 3η θέση), δεν έχει μεγάλες ανακατατάξεις στο έμψυχο δυναμικό της. Συγκεκριμένα, νέα πρόσωπα στην ομάδα αποτελούν ο τερματοφύλακας Στέφανος Τσιρίγκας, ο αμυντικός Διονύσης Ντόσκου και ο επιθετικός Γιώργος Κυρίκος. Επίσης, σημειώνεται ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να ολοκληρωθούν δύο ακόμη προσθήκες. Αντίθετα, από το περσινό ρόστερ έφυγαν οι Αλέξης Σιώζος, Ανδρέας Χαλούλος, Παύλος Αποστόλου, Βασίλης Εξαρχος και Βασίλης Δημόπουλος.

ΜΕ 19 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ Η «ΠΡΩΤΗ»
Παρουσία των μελών της Επιτροπής Ποδοσφαίρου και του πρόεδρου του Α.Ο. Ακράτας Προκόπη Σταυρόπουλου έγινε η πρώτη συγκέντρωση και προπόνηση της Ακράτας, η οποία αριθμούσε 19 ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους τερματοφύλακες Λεπενιώτη, Τσιρίγκα και Καπετσώνη, καθώς και τους Θωμά, Σταυρόπουλο, Πρέζα, Πλιατσικούρα, Διαμαντόπουλο, Παράνομο, Παναγόπουλο, Ζίζηλα, Τσούρα, Νικολακόπουλο, Πιχλίνσκι, Κυρίκο, Σακελλαρόπουλο, Γκολφινόπουλο, Λέσι και Αρμπίν.


Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τσερεντζούλιας