Αβυθος 2017: Η γενιά των 30άρηδων δείχνει τον δρόμο…

0
701

Οι κ.κ. Κουνάβης Ηλίας και Χριστόπουλος Χρήστος ως εκπρόσωποι και πρωτεργάτες του νεοσύστατου συμβουλίου, με ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό ανακοινώνουν την συγχώνευση των δύο σωματείων της Αβύθου (Α.Ο. Αβύθου και Γ.Σ. Αναγέννηση/Αίας Συμπολιτείας) και κατά συνέπεια την δημιουργία της νέας και μοναδικής πια, ομάδας του χωριού.
Η “Αβυθος 2017” αποτελεί, όχι μόνο την πραγματοποίηση ενός κοινού οράματος αλλά ταυτόχρονα και την διόρθωση λαθών του παρελθόντος καθώς και ένα μεγάλο άλμα προς τα μπροστά.
Φιλοδοξία μας, η δημιουργία και λειτουργία ενός ερασιτεχνικού σωματείου που θα πρεσβεύει όλα τα κοινωνικά και αθλητικά ιδανικά, τα οποία ορίζουν και προσδιορίζουν τον υγιή και ανιδιοτελή ερασιτεχνισμό. Στόχος της ολοκαίνουργιας προσπάθειας είναι η ύπαρξη ενός σωματείου που θα υποδέχεται και θα αγκαλιάζει με τον καλύτερο τρόπο την μοναδική ελπίδα για την βελτίωση του επιπέδου του τοπικού ποδοσφαίρου, τα παιδιά των τμημάτων υποδομής.
Το νεοσύστατο και νεανικό συμβούλιο εκφράζει την ευγνωμοσύνη του και θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους απερχόμενους προέδρους για την προσφορά τους στα σωματεία που αποτέλεσαν τον κορμό πάνω στον οποίο θα ανθίσει η νέα αυτή προσπάθεια. Πιο συγκεκριμένα ευχαριστούμε τον κ. Ιωάννη Κουνινιώτη για την 5ετη ανιδιοτελή προσφορά του στο σωματείο αρχικά (Λύκοι Αιγιαλείας και μετέπειτα Α.Ο. Αβύθου) και κυρίως τον κ. Οδυσσέα Χριστόπουλο για την 20ετη αφοσίωση, συνέπεια και προσφορά στο σωματείο (Γ.Σ. Αναγέννηση/Αίας Συμπολιτείας) που άφησε ως παρακαταθήκη μια πλούσια ιστορία με κατακτήσεις πρωταθλημάτων, 1 τελικό κυπέλλου ερασιτεχνών αλλά και την ανάδειξη ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν σε επαγγελματικές κατηγορίες.
Ελπίζουμε παραλαμβάνοντας την διοικητική σκυτάλη και έχοντας πια το φορτίο αυτό αποκλειστικά στους ώμους μας, να φανούμε αντάξιοι και εάν είναι δυνατόν να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες αλλάζοντας και εκσυγχρονίζοντας τον τρόπο σκέψης και λειτουργίας, αλλά παράλληλα διατηρώντας και πατώντας επάνω στις ίδιες ηθικές αξίες και αθλητικά ιδανικά.
Τέλος, περαιτέρω λεπτομέρειες για το καινούργιο Δ.Σ. , τον προπονητή και το ρόστερ καθώς και για την έναρξη λειτουργίας της 2ης χρονιάς της ακαδημίας αλλά και της προετοιμασίας του ανδρικού τμήματος θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Ανακοίνωση Α.Ο. Αβύθου – Γ.Σ. Αναγέννηση/Αίαντας Συμπολιτείας